Driv Team

Driv Team er sammensatt av rådgivere, designere, front- og backendutviklere med lang erfaring fra handel og netthandel.

Sarah Sparks

Prosjektleder
Sarah har hovedansvaret for alle prosjekter og sørger for at våre kunder får rask oppfølgning og holder en god fremdrift. Budsjetter og tidsrammer er noe som faller naturlig for Sarah.

Torbjørn Seierstad

Daglig leder
Torbjørn er daglig leder i Driv Digital. Han har vært med å gründet flere selskaper de siste årene og sitter i styret til flere selskaper relatert til netthandel. Han kommer fra reklamebransjen i Oslo og har arbeidet med digitale medier i mer enn 20 år.

Eivin Landa

Utviklingsleder
Eivin er utviklingsleder hos Driv Digital. Han har en BA i Graphic Arts & Design fra Leeds Metropolitan University med spesialisering i interaktivitet. Eivin jobber med backendløsninger i WooCommerce, Magento, Drupal og WordPress.

Andrew Smith

Frontendutvikler og fagansvarlig WooCommerce
Andrew er frontendutvikler og er fagansvarlig for WordPress og WooCommerce. Han har en BA i Graphic Arts and Design fra Leeds Metropolitan University. I tillegg til å jobbe med webutvikling, er han også designer. Andrew holder også kurs for barn og unge i Arendal Kodeklubb.

Michal Lukasik

Senior PHP-utvikler
Michal har en Master i Computer Science and Economics og flyttet fra Krakow til Arendal for å jobbe hos oss.

PHP-utviklere søkes

Senior PHP-utvikler
Vi søker en senior PHP-utvikler. Stillingene krever gode kunnskaper i Php, MySQL. Erfaringer med WordPress og WooCommerce er en fordel.