Fra Nottingham til Arendal

Andrew Smith portrettbilde på kontoret til Driv Digital i Arendal

Kontoret vårt i Arendal blir nå hakket mer multikulturelt med briten Andrew Smith på laget. En engasjert, hyggelig og hardtarbeidende frontendutvikler, med kompetanse både innen design, animasjon og webutvikling.

Andrew har i tidligere år samarbeidet med oss i en rekke prosjekter på frilansbasis. Endelig flytter han til Norge, hvor han begynner som fulltidsansatt ved Driv Digital.

Vi satser på moderne teknologier og har vårt hovedfokus på høy teknisk kvalitet på nettsidene og nettbutikkene vi leverer, dette er heldigvis noe Andrew også er lidenskapelig opptatt av og jobber målbevisst med.

Med en Bachelor of Arts, Graphic Arts and Design fra Leeds Metropolitan University, jobber ikke Andrew bare med webutvikling, han er også en designer. Dette er gull verdt for oss som er i bransjen, det betyr at han er svært selvgående og kan jobbe med en nettside helt fra idéfase til den er klar for lansering.

Han har de siste syv årene jobbet i britiske Full Phat design, og har med seg både spennende kompetanse og bred erfaring i bagasjen når han kommer til Norge.

Vi ønsker Andrew velkommen til Driv Digital som ble fulltidsansatt fra oktober.

Flere artikler av Torbjorn Seierstad

 • 5 grunner til hvorfor du bør ha raskere nettbutikk

  En rask nettbutikk har mange fordeler, her har vi listet opp fem av de viktigste grunnene til å ha en raks nettbutikk: Høyere rangering i søkemotorer Søkemotorer vil belønne raske nettbutikker med en høyere rangering i søkeresultatene. En rask side er en bedre brukeropplevelse og dermed et ..

  Les artikkel
 • Ny senior utvikler på plass hos Driv Digital

  Thomas Andersen tiltrer som senior utvikler i Driv Digital og skal hjelpe oss i den store vekstfasen Driv Digital er inne i. Thomas vil være et sterkt bidrag til kundene våre med sin lange erfaring som både utvikler og løsningsrådgiver. Han startet sin karriere som webutvikler for 15 år siden ..

  Les artikkel
 • Dine besøk på helsemyndighetenes nettsider deles for privat videresalg

  Flere norske offentlige nettsider lekker besøksdata og informasjon om brukeradferd til private utenlandske aktører som selger opplysningene videre. Bruk av kodesnutter fra utenlandske aktører sørger for at vi som bruker nettsidene legger igjen informasjon om oss selv. Denne informasjonen blir ..

  Les artikkel