Helene Tveiten til Driv Digital

Helene Tveiten begynte 10. april som frontendutvikler ved Driv Digitals kontor i Arendal, vi ønsker henne velkommen!

Vi ønsker Helene Schei velkommen som frontendutvikler ved Arendalskontoret. Helene kommer til oss fra Tvende Media og har tidligere arbeidet med grafisk design, layoutarbeid og drift av nettsider og som webredaktør.

Helene har en bachelor i Multimedieteknologi og -design fra Universitetet i Agder. Privat er Helene ivrig fotoentusiast og styremedlem i Arendal Fotoklubb. Vi spurte Helene om hun hadde noen kommentar til sin egen ansettelse:

– I denne bransjen gjelder det å holde seg oppdatert og tenke fremtidsrettet, derfor har jeg stor tro på Driv Digitals satsing på moderne utviklingsverktøy og nye webteknologier. Som nytt medlem i teamet ser jeg frem til å jobbe i et rikt og spennende fagmiljø med mine nye kollegaer.

Helene begynte hos oss 10. april, velkommen!

Flere artikler av Torbjorn Seierstad

 • 5 grunner til hvorfor du bør ha raskere nettbutikk

  En rask nettbutikk har mange fordeler, her har vi listet opp fem av de viktigste grunnene til å ha en raks nettbutikk: Høyere rangering i søkemotorer Søkemotorer vil belønne raske nettbutikker med en høyere rangering i søkeresultatene. En rask side er en bedre brukeropplevelse og dermed et ..

  Les artikkel
 • Ny senior utvikler på plass hos Driv Digital

  Thomas Andersen tiltrer som senior utvikler i Driv Digital og skal hjelpe oss i den store vekstfasen Driv Digital er inne i. Thomas vil være et sterkt bidrag til kundene våre med sin lange erfaring som både utvikler og løsningsrådgiver. Han startet sin karriere som webutvikler for 15 år siden ..

  Les artikkel
 • Dine besøk på helsemyndighetenes nettsider deles for privat videresalg

  Flere norske offentlige nettsider lekker besøksdata og informasjon om brukeradferd til private utenlandske aktører som selger opplysningene videre. Bruk av kodesnutter fra utenlandske aktører sørger for at vi som bruker nettsidene legger igjen informasjon om oss selv. Denne informasjonen blir ..

  Les artikkel