Nils Håkon Opsahl blir nyeste tilskudd i Driv Digital

Etter god økonomisk vekst og stadig økende ordreinngang utvider Driv Digital staben. Nils Håkon Opsahl startet fra og med juni som senior php-utvikler på vårt kontor i Arendal.

Jeg ble interessert i stillingen når man i annonsen ble utfordret til å løse en krevende oppgave for å teste sine kunnskaper. Det ga et inntrykk av at Driv Digital bestod av kreative og dyktige folk, og at arbeidsoppgavene bestod av mer ren utvikling/programmering, noe jeg savnet i min daværende stilling, forteller han.

Nils Håkon er utdannet IT-ingeniør ved Høyskolen i Gjøvik og har spesialisert seg på PHP/MySQL, jQuery/javascript og CSS. Med 14 års erfaring fra bransjen har han blant annet vært med på å bygge opp CMS-løsningen Thinkpage (fases ut).

De mest spennende prosjektene jeg har deltatt i er å være med å utvikle nye nettløsninger og backendsystemer for Norges Handelshøyskoles Studentforening og utvikle en applikasjon på iPad for Kongsberg Defence System.

Jeg kan bidra med lang erfaring i det å bygge opp nettsider i samarbeid med kunden, finne løsninger på problemer, og det å se muligheter videre. Jeg ser frem til å jobbe med større og mer krevende prosjekter. Det i et team å kunne bygge opp unike nettsider og nettbutikker med etablerte løsninger i bunnen, som for eksempel WordPress og Magento, avslutter han.

Driv Digital er glade for å ha fått Nils Håkon med på laget og han vil være en verdifull bidragsyter til kundene våre i vårt Driv Team.

Flere artikler av Torbjorn Seierstad

 • 5 grunner til hvorfor du bør ha raskere nettbutikk

  En rask nettbutikk har mange fordeler, her har vi listet opp fem av de viktigste grunnene til å ha en raks nettbutikk: Høyere rangering i søkemotorer Søkemotorer vil belønne raske nettbutikker med en høyere rangering i søkeresultatene. En rask side er en bedre brukeropplevelse og dermed et ..

  Les artikkel
 • Ny senior utvikler på plass hos Driv Digital

  Thomas Andersen tiltrer som senior utvikler i Driv Digital og skal hjelpe oss i den store vekstfasen Driv Digital er inne i. Thomas vil være et sterkt bidrag til kundene våre med sin lange erfaring som både utvikler og løsningsrådgiver. Han startet sin karriere som webutvikler for 15 år siden ..

  Les artikkel
 • Dine besøk på helsemyndighetenes nettsider deles for privat videresalg

  Flere norske offentlige nettsider lekker besøksdata og informasjon om brukeradferd til private utenlandske aktører som selger opplysningene videre. Bruk av kodesnutter fra utenlandske aktører sørger for at vi som bruker nettsidene legger igjen informasjon om oss selv. Denne informasjonen blir ..

  Les artikkel