Ny senior utvikler på plass hos Driv Digital

Thomas Andersen tiltrer som senior utvikler i Driv Digital og skal hjelpe oss i den store vekstfasen Driv Digital er inne i. Thomas vil være et sterkt bidrag til kundene våre med sin lange erfaring som både utvikler og løsningsrådgiver. Han startet sin karriere som webutvikler for 15 år siden basert i Oslo.

Noe våre kunder kan nyte godt av er allsidigheten til Thomas. Han har hatt en sentral rolle i blant annet utviklingen av Norges største javabaserte CMS-verktøy Enonic.

Mozilla Dev Tools

Thomas har også deltatt i utvikling av Mozilla Dev Tools.

– Det var et av de mest spennende prosjektene jeg har vært med på. Kjempegøy å være med på å bidra til et produkt som daglig benyttes av millioner av brukere, forteller han.

Senior utvikler, det finnes ingen snarvei hit

Vi ser frem til å kunne dra nytte av Thomas’ årelange erfaring fra bransjen. Som senior utvikler er han spesialisert på JavaScript, HTML, CSS, PHP og Java, og han er like komfortabel med å jobbe frontendutvikling som med backendprosjekter.

Etter å ha jobbet i Oslo i hele sin karriere er han tilbake i Arendal.

– Jeg flyttet tilbake fordi jeg i dag har større kontaktnett på Sørlandet. Er født og oppvokst i Arendal og trives med naturen her.

Flere artikler av Torbjorn Seierstad

 • 5 grunner til hvorfor du bør ha raskere nettbutikk

  En rask nettbutikk har mange fordeler, her har vi listet opp fem av de viktigste grunnene til å ha en raks nettbutikk: Høyere rangering i søkemotorer Søkemotorer vil belønne raske nettbutikker med en høyere rangering i søkeresultatene. En rask side er en bedre brukeropplevelse og dermed et ..

  Les artikkel
 • Ny senior utvikler på plass hos Driv Digital

  Thomas Andersen tiltrer som senior utvikler i Driv Digital og skal hjelpe oss i den store vekstfasen Driv Digital er inne i. Thomas vil være et sterkt bidrag til kundene våre med sin lange erfaring som både utvikler og løsningsrådgiver. Han startet sin karriere som webutvikler for 15 år siden ..

  Les artikkel
 • Dine besøk på helsemyndighetenes nettsider deles for privat videresalg

  Flere norske offentlige nettsider lekker besøksdata og informasjon om brukeradferd til private utenlandske aktører som selger opplysningene videre. Bruk av kodesnutter fra utenlandske aktører sørger for at vi som bruker nettsidene legger igjen informasjon om oss selv. Denne informasjonen blir ..

  Les artikkel