Personvern

Denne siden beskriver hvordan Driv Digital henter inn og bruker personinformasjon.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider i forbindelse med innlogging, og lagring av brukerinnstillinger og for å tilpasse sidene spesielt til de besøkende. En rekke av tjenestene vi bruker på sidene våre bruker også cookies for å spore din adferd, og for å tilpasse tjenestene til deg. Vi bruker bl.a. Google Analytics, Disqus og flere andre Google APIer.

SSL

Drivdigital.no bruker SSL for å kryptere all kommunikasjon med sidens besøkende.

Kontoopplysninger

For de som registrerer seg som kunder lagrer vi normal kundeinformasjon. Innloggede brukere kan hvis ønskelig forhindre at vi sporer adferd med Google Analytics ved å slå på “Universal web tracking opt-out”i nettleseren.

Webanalyse og markedsføring

Vi bruker Google Analytics for å analysere trafikken og besøkene på nettsiden. Vi sporer også informasjon for å målrette våre kampanjer (remarketing med Googles Displaynettverk) og for å segmentere de besøkende etter demografiske data. Besøkende kan velge bort Google Analytics for bannerannonsering og tilpasse annonser fra Google Displaynettverk ved å bruke annonseinnstillingene.

Nyhetsbrev

Vi sender av og til ut nyhetsbrev til våre kunder og interessenter for å informere og gi nyttig og relevant informasjon. På alle nyhetsbrev vi sender ut har man mulighet til å melde seg av nyhetsbrevene eller endre innstillinger for nyhetsbrevene.